Nieuws v/d handel

Promotie korting op alle Koi in ons Koihuis.

Vanaf woensdag 26 Juli 2017 hanteren wij een nieuwe actie namelijk ” Promotie Korting op alle Koi ”
Gezien het 10 jarig bestaan van MPKOI gaan we een zéér speciale actie doen, we zullen alle Koi in ons Koi huis met korting gaan aanbieden, we beginnen met 10% korting op alle Koi, elke week zullen we de kortingen gaan ophogen met steeds 5% extra korting, dus 15 dan 20 en daarna 25% enz.
Zwemt u Koi van u dromen tussen onze selectie, profiteer dan van dit voordeel van korting, natuurlijk kunt u ook overwegen om te wachten tot de korting meer wordt, MAAR dan loopt u wel risico dat de Koi is verkocht, maar uiteraard is deze keuze aan u.

We zullen zodra er een Koi is verkocht, deze direct op verkocht zetten op onze site, zo is het Koi aanbod altijd actueel en komt u niet voor niets.
Uiteraard kunt u ons ook van te voren bellen of de Koi van u keuze nog aanwezig is, graag met het specifieke K nummer van de Koi. 073-5113313.

Deze actie geldt voor alle Koi die aanwezig zijn in ons Koi huis, korting per Koi kan oplopen tot maximaal 35% van de prijs zoals vermeld bij de Koi / prijs van de Koi.
De promotie kortingsprijs is in het rood zichtbaar bij de specifieke Koi op de site, Voor de promotie geldt dat de Koi bij aankoop direct meegenomen moet worden, en reserveren is alleen mogelijk na telefonisch overleg.

http://www.mpkoi.nl/